Professionele marketing voor sport professionals

We zetten uw doelstellingen om naar onze ATOG-systeem. Een systeem dat staat voor analyseren, testen, optimaliseren en groeien! Door jarenlange ervaring en tienduizenden euro’s geïnvesteerd te hebben weten we wat wél en niet werkt. Kies in de onderstaande tabel welk pakket het beste bij u past en vraag een offerte aan!

  LightBasic Heavy PERSOONLIJK 
 Plan van aanpak ✔ ✔ ✔ ✔
 Website ✔ ✔ ✔ ✔
 Analytics & KPI setup ✔ ✔ ✔ ✔
 Geautomatiseerde lead notificaties ✔ ✔ ✔ ✔
 Social Media Advertising ✔ ✔ ✔ ✔
 Re-targeting Campagnes  ✔ ✔ ✔
 Afspraak planner (lead boekt zélf een afspraak)  ✔ ✔ ✔
 Messenger Bot voor hogere klant   ✔ ✔
 Brainstormsessie    ✔
 Marketing Rapportage ✔ ✔ ✔ ✔
 Geplande contact momenten ✔ ✔ ✔ ✔
 Indicatie p/mnd €450-€750 Buy NowIndicatie p/mnd €750-€1250 Buy NowIndicatie p/mnd €1250-1750 Buy NowIndicatie p/mnd vanaf €1750 Buy Now

*LET OP: Bij bovenstaande pakketten is content niet inebgrepen. Wil je content door ons laten maken? Zie onderstaande pakketten.

  ShortMediumLong
Content creatie & bewerking 1x per maand ✔ ✔ ✔
Conventerende Advertentie Video (15-20 sec)  ✔ ✔
Creatie & bewerking 30 foto’s   ✔
Creatie & bewerking van 3 converterende video’s   ✔
Brainstorm sessie + Innovatieve Branding Campagnes   ✔
 p/mnd €250
Buy Now
p/mnd €500
Buy Now
p/mnd €1000
Buy Now

Hoe verloopt een samenwerking met BeruLeads?

Wij willen een verlengstuk zijn van uw bedrijf. De marketing, maar ook het meedenken in de follow-up, doelstellingen en de visie van de organisatie.

UITGEBREIDE ANALYSE TOT DE KERN VAN UW BEDRIJF

We beginnen met een uitgebreide analyse van uw marketing activiteiten, terwijl we ook inzichten ontwikkelen in doelstellingen, uitdagingen en pijn punten. Vanuit daar bespreken we wat heeft gewerkt, wat niet en wat er moet veranderen.

CAMPAGNE STRATEGIE & CREATIE OP MAAT

Vervolgens gaan we aan de slag om de eerste campagnes op te zetten. We ontwikkelen samen de strategie op basis van uw budget en doelen. Hierin willen we ervoor zorgen dat alles volledig uit handen wordt genomen, zodat u geen omkijken heeft naar de marketing.

LOPEND MANAGEMENT, OPTIMALISATIE & CONTACT MOMENTEN

Met uw doelen als ons "Eik Punt", zullen we uw campagnes voortdurend optimaliseren, indien nodig. U heeft ook op elk moment toegang tot realtime rapportages, met daarbij contact momenten om verdere wensen en verbeteringen te bespreken.

BEN JIJ KLAAR VOOR UITZONDERLIJKE RESULTATEN?

De tijd is aangekomen om jouw groei plafond te doorbreken. Meer vrijheid, rust, focus, inkomen, impact en groei. Klik de onderstaande knop om een lid van ons te spreken!